Nové aktualizácie aplikácie RingConn: Sledovanie menštruačného cyklu či novinky vo workout móde

Nové aktualizácie aplikácie RingConn: Sledovanie menštruačného cyklu či novinky vo workout móde

Aplikácia RingConn prináša svojim používateľom nové funkcie a vylepšenia pre lepšie sledovanie zdravia a zdieľanie dát s blízkymi. Čo všetko v nej najnovšie pribudlo?

1. Sledovanie menštruačného cyklu

Nový modul inteligentného prsteňa RingConn na sledovanie menštruačného cyklu umožňuje ženám jednoducho zaznamenávať svoj cyklus a získať informácie o svojom reprodukčnom zdraví. Táto funkcia pomáha pri plánovaní a lepšom pochopení svojho tela.

2. Sledovanie behu v interiéri

Pre všetkých milovníkov behu sme pridali režim vnútorného behania napríklad na páse v posilňovni do našej aplikácie. Teraz môžete sledovať svoje tréningy aj v interiéri a získať podrobné údaje o svojej aktivite, čo vám umožní udržať si konzistentné tréningové plány bez ohľadu na počasie.

3. Frekvencia dýchania v trendoch

Sledovanie frekvencie dýchania je teraz dostupné v module trendov. Tento nový ukazovateľ RingConn Smart Ring poskytne ďalší pohľad na zdravie a fyzickú kondíciu, čo je obzvlášť užitočné pre tých, ktorí sa venujú intenzívnym fyzickým aktivitám.

4. Optimalizované interakcie a zobrazenie

Vylepšili sme interakcie v module Insightov, aby boli intuitívnejšie a ľahšie použiteľné. Taktiež sme optimalizovali zobrazenie informácií o životne dôležitých znakoch, čo poskytne jasnejší prehľad o vašom zdravotnom stave.

Späť na blog